Loading...

Limburg Autolease is onderdeel van Autodroom Helmond. Een uniek concept. Dit is namelijk de eerste locatie in Nederland waar u met al uw autowensen aan het juiste adres bent. Dus ook voor (private) lease.

Alle bedrijven en medewerkerkers bij Autodroom Helmond gaan nét een stapje verder. Deze bedrijven versterken elkaar. U kunt dus rekenen op persoonlijk, goed advies en hoogstaande service.

Kies voor gemak
Limburg Autolease is hét adres voor leasing. Dat betekent dat wij alles van A tot Z regelen. Wij geloven in ontzorgen. U wilt niet uw winterbanden bij het ene bedrijf verwisselen en bij het andere bedrijf reparaties uit laten voeren. Gemák, daar draait het volgens ons om bij leasing.

Volop mogelijkheden
En gemak, dat bieden wij. Zo is de keus aan u! Wij hebben een uitgebreid aanbod aan nieuwe en gebruikte auto’s en zijn niet gebonden aan een merk. Onze leasecontracten bieden dat gemak ook. Er is een keuze uit een looptijd van 24 tot 48 maanden en daarnaast behoort shortlease (vanaf 3 maanden) tot de mogelijkheden. Dit is bijvoorbeeld de perfecte oplossing voor medewerkers met een tijdelijk contract.

De voordelen van Limburg Autolease op een rijtje:

 • Persoonlijk
 • Lokaal
 • Gedreven
 • Maatwerk
 • Klantgericht
 • Volop mogelijkheden
 • Full operational lease en netto operational lease
 • Zowel zakelijk als privé leasen
 • Grote voorraad gebruikte auto’s
 • Onderhoud en service op één adres
 • Scherpe tarieven

Frans Nefkens

Limburg Autolease

Lease mogelijkheden

Wij staan voor u klaar:

 

Frank van den Nieuwenhuijzen

Directeur Autodroom Helmond

Ervaren ondernemer in de autobranche (meer dan 25 jaar ervaring) – No-nonsense – Gewoon goed werk – Topkwaliteit – Scherpe prijs

“Bij Autodroom Helmond laten wij uw autodromen uitkomen. In de afgelopen jaren heeft dit concept zich keer op keer bewezen. Door de krachten te bundelen, kunnen wij u een compleet dienstenpakket aanbieden tegen zeer scherpe prijzen.”

Frans Nefkens

Limburg Autolease

Bekend gezicht in de regionale autobranche – Ervaren – Eigen kijk op leasing – Betrouwbaar – Service staat voorop

“Je kiest als klant voor leasing omdat je geen omkijken wilt hebben naar je auto. We verzorgen dan ook alles tot in de puntjes.”

Ton van Abeelen

Brabant Autolease

Liefde voor het vak – Werkt graag met mensen – Schat aan ervaring (sinds 1982 in het vak, sinds 1989 autolease) – Eerlijk – Betrouwbaar – Deskundig

“Ik zie het als een uitdaging om tot de perfecte oplossing te komen. Daarbij is het persoonlijke aspect enorm belangrijk, iedereen is anders.”

Referentieprojecten

Limburg Autolease heeft jaren ervaring in het aanbieden van projecten op maat. We tonen dan ook graag die projecten waar wij trots op zijn. Projecten waarin alle puzzelstukjes op hun plaats vallen. Maatwerk en kwaliteit: dáár staan we namelijk voor. Hieronder vindt u een aantal referentieprojecten.

Cabs

Kees Rijnders van taxi services zero emission (Cabs) bestelt bij VDNS Kia Helmond 5x Kia Soul en 2x Kia Optima. Deze Kia’s worden gefaciliteerd door Limburg Autolease die de leasing gaat verzorgen. Limburg Autolease is  gevestigd in Autodroom Helmond waar ook VDNS Kia , VDNS Suzuki , v.d. Nieuwenhuijzen Auto’s, Carcleaning Helmond en Bekkers Autoschade gevestigd zijn. Cabs gaat als 1e taxibedrijf volledig  elektrisch aangedreven klantenvervoer verzorgen (0 CO2 uitstoot bij Kia Soul).

V.d. Vijver

Onder tropische omstandigheden levert directeur van Brabant Autolease, Ton van Abeelen, aan Mathijs van de Vijver 12x Opel Movano’s, speciaal ingericht voor de werkzaamheden van v.d. Vijver. De Opel Movano’s vervangen de Volkswagen Crafter’s die al jarenlang in gebruik waren. Door deze levering kan v.d.Vijver Bestratingen verder doorgroeien en gezien diverse nieuwe orders gaat dit zeker gebeuren!